Thursday, February 9, 2012

Rochii de seara Catalin Botezatu

Rochii de seara Catalin Botezatu. Designerul a lansat recent o colectie de rochii de seara pentru doamne si domnisoare.
Probabil sunteti obisnuite deja cu eleganta si confortul oferit de rochiile marca Catalin Botezatu. Aceste rochii atrag datorita aplicatiilor stralucitoare de la baza pieptului si umarului. Cu maneci scurte, acesta se asorteaza de minune la pantofi sau sandale cu toc si platforma.

Fabricate din microfibra, acestea sunt fine si se aseaza perfect pe corp, fiind create pentru femeile care stiu sa aprecieze rafinamentul imbinat cu eleganta. Fie ca doresti sa iti cumperi o astfel de rochie pentru a merge in club sau la un eveniment important in viata ta trebuie sa stii ca ai facut o alegere pe cinste si cu siguranta ii vei da peste cap pe toti cu o asemenea aparitie de-a dreptul inedita!

Cerintele unei femei moderne sunt satisfacute pe deplin atunci cand vorbim de vestimentatie si mai ales de rochii de seara Catalin Botezatu. Le putem numi chiar si rochii de ocazie pentru simplu fapt ca merg atat seara la o petrecere, cat si la o ocazie mai deosebita alaturi de cei dragi tie. Nuanta este una impunatoare, in pas cu ultimele tendinte, dar totodata reflecta un aer romantic si senzual.

O femeie superba cu o silueta pe masura nu trebuie sa rateze aceasta colectie lansata tocmai la inceputul lui 2012! Daca visezi inca de mica la o rochie care sa te transforme intr-o adevarata vedeta, acum ai sansa sa-ti duci misiunea la indeplinere.

Doresti mai multe? Vezi intreaga colectie cu rochii de seara Catalin Botezatu si nu ezita sa comanzi chiar tu una pentru a fi in top!

0 comments:

Post a Comment