Monday, April 30, 2012

Modă masculină: ce cămăşi se poartă în acest sezon?


Camasa este obiectul de vestimentatie care se regaseste cel mai des in garderoba unui barbat.

Fie ca este vorba de o zi la birou, de o seara petrecuta cu amicii sau de un eveniment formal, camasa este de cele mai multe ori elementul in jurul caruia se construieste intreaga tinuta.

Desi multi barbati considera camasa un obiect extrem de comun, este foarte important ca in momentul achizitionarii unei camasi, sa se acorde o atentie deosebita croielii acesteia, nu doar modelului sau culorii.

Magazinerecomandatedecatrenoi:
www.gentlemenscorner.ro ; www.pricegator.ro ; www.cbstore.eu

Croiala corecta a unei camasi este ceea ce ii confera acesteia atat confort cat si calitate. Un lucru pe care ar trebui sa il stie orice barbat este circumferinta gatului si de asemenea, lungimea mainilor, intrucat in functie de aceste masuri, alegerea unei camasi potrivite devine foarte usoara.

Lungimea corecta a manecii unei camasi trebuie sa depaseasca cam cu 5 cm incheietura mainii. Continuand cu gulerul, exista mai multe croieli.
Camasile cu guler ingust si cu colturile departate se recomanda a fi purtate cu o cravata cu nodul cat mai lat, care echilibreaza distanta astfel creeata.

Pentru camasile cu guler mai inalt sunt potrivite cravatele cu nod dublu, de marime potrivita.

Toamna aceasta vom gasi cateva stiluri de camasi care cu siguranta se potrivesc oricarei ocazii si care sunt la moda.

Moda barbati, camasi clasice

Camasa clasica este cea care nu se va demoda niciodata. Usor de asortat atat la costume office cat si la stiluri mai casual, camasa clasica se poarta in acest sezon in diferite culori si modele.

Cele mai in voga sunt camasile in dungi verticale, in nuante de gri, albastru, maro si evident, clasicele alb sau negru.

Moda barbati, camasi cu guler si mansete albe

Una dintre tendintele acestui sezon il reprezinta camasile in nuante deschise si cu guler si mansete de culoare alba.

Acest stil de camasi este ceva mai indraznet fata de cel clasic, insa fara a fi deplasat sau nepotrivit. Camasile cu guler si mansete albe lasa impresia unui stil tineresc dar elegant si serios in acelasi timp.

Moda barbati, camasi sport casual

Un alt stil care se pastreaza in perioada aceasta este cel sport - casual. Cum sunt situatii in care un model obisnuit de camasa ar fi destul de nepotrivit sau incomod, dar nu vrei totusi sa renunti la o imagine stilata, cu siguranta camasile de care iti vorbesc vor fi alegerea perfecta.

Ai de ales intre camasi casual, sport, sau modele care combina elemente ale celor doua stiluri, care iti vor oferi o mare libertate de miscare. Poti fi sigur ca purtand o altfel de camasa vei atrage priviri admirative si de asemenea, te vei simti extrem de confortabil.

Moda barbati, camasi elegante

Nu in ultimul rand, sa nu uitam de camasile elegante, absolut necesare atunci cand participi la un eveniment formal. La fel ca si camasile clasice, aceste modele nu au parte de o reintoarcere pe scena modei deoarece nu au coborat niciodata de pe ea.

Pe langa modelele speciale, lucrul cel mai important la o camasa eleganta il reprezinta materialul, care trebuie neaparat sa fie de o calitate foarte buna.

De asemenea, un efect vizual deosebit il au camasile cu mansete duble, pentru butoni. Desigur, daca nu agreati butonii, exista si multe modele foarte frumoase cu mansete simple si nasturi.
Indiferent de stilul preferat, camasile trebuie sa fie bine croite, pe langa corp, nici exagerat de cambrate, dar nici foarte largi, sa aiba manecile potrivit de lungi, materialele folosite sa fie de calitate, uni, in culori deschise, eventual cu dungi drepte si usor distantate.

0 comments:

Post a Comment